Happy Cinema a inaugurat cineplexul de 250.000 de euro din Liberty Center

Gabriel Bucur 21/12/2016 | 10:37 Ştiri
Happy Cinema a inaugurat cineplexul de 250.000 de euro din Liberty Center

Singurul lanț de cinematografe 100% românesc, Happy Cinema, a deschis în mijlocul lunii decembrie un nou cineplex, în incinta mallului Liberty Center din sudul Bucureștiului.

Complexul cu șapte săli de cinema are o capacitate de 1.150 de locuri și este rezultatul unei investiții de un sfert de milion de euro în renovări și dotări. Cineplexul dispune de echipamente de videoproiecție și sonorizare de ultimă generație, iar o bună parte din suma investită a mers către un nou sistem de polarizare 3D și ecrane silver.

Prin deschiderea sălilor de cinema, au fost create 25 de noi locuri de muncă.

În prima parte a anului viitor, foaierul Happy Cinema își va extinde suprafața cu 300 de metri pătrați, unde va fi amenajat un spațiu de joacă pentru copii. Happy Cinema urmează să se extindă la nivel național și are în plan pentru 2017 deschiderea de cineplexuri și în alte orașe din țară.

Liberty Center este cel de-al cincilea centru comercial de anvergură din București. Mallul a fost inaugurat în 2008, într-o zonă aflată în plină dezvoltare imobiliară și comercială – intersecția dintre Calea Rahovei și strada Progresului, la circa doi kilometri de Piața Unirii.

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.