Grupul Nuvias investește în Europa de Est prin achiziția NetSafe

NewMoney 05/04/2022 | 09:51 Ştiri
Grupul Nuvias investește în Europa de Est prin achiziția NetSafe

Compania românească NetSafe a fost preluată integral de Grupul Nuvias de la antreprenorul Doru Manea, care își menține funcția de CEO.

Grupul Nuvias distribuitorul european de soluții IT cu valoare adăugată, își consolidează investițiile în Europa de Est prin preluarea integrală a NetSafe, distribuitor de soluții şi produse IT cu valoare adăugată pe segmentele de Security, Networking şi Wireless din Sud-Estul Europei.

Expertiza locală și echipa de management ale NetSafe, care au generat dublarea business-ului în ultimii doi ani, vor fi amplificate de diversitatea capabilităților financiare și de serviciile scalabile ale Nuvias, astfel încât compania să își poată alimenta creșterea și accelera dezvoltarea, îmbunătățind experiența clienților atât pentru parteneri, cât și pentru furnizorii din regiune.

„Nuvias vede potențialul de creștere și oportunități semnificative pe piața est-europeană. Cu NetSafe avem o platformă pentru un avans  considerabil în această regiune. Avem o potrivire foarte puternică în filozofia și abordările noastre față de distribuția specializată cu valoare adăugată, creând o bază solidă pentru o creștere accelerată”, spune Simon England – foto, CEO al Grupului Nuvias.

Canalys (companie de analiză și cercetare de piață) estimează că piața de securitate cibernetică și infrastructură IT din Europa Centrală și de Est va crește cu o rată de peste 7% în 2022, având o piață potențială de 4 miliarde de dolari. NetSafe va continua să opereze sub brandul  existent, ca o companie a Grupului Nuvias.