Green Alley anunță un nou ansamblu rezidențial exclusiv în portofoliu: Opera Residence

Andrei Dumitru 22/03/2021 | 13:02 Ştiri
Green Alley anunță un nou ansamblu rezidențial exclusiv în portofoliu: Opera Residence

Compania de consultanță și intermediere imobiliară, Green Alley, anunță un nou ansamblu rezidențial exclusiv în portofoliu: Opera Residence, un proiect boutique de 46 de apartamente, localizat pe Calea Plevnei 52, în imediata vecinătate a Parcului Operei.

Lucrările de construcție au fost demarate, iar în prezent sunt pre-contractate 40% din apartamente”, spune Alina Verdeață, Fondator & CEO Green Alley, adăugând: ”Pe fondul lipsei terenurilor din zonă, oferta de locuințe noi este limitată. Din estimările noastre vom finaliza vânzările până la livrarea apartamentelor, în trimestrul 4 2022.”

Opera Residence, investiție de 6,5 milioane de euro

Opera Residence totalizează o investiție de 6,5 milioane de EUR din partea dezvoltatorului Dagesh Group, care mai are în portofoliu clădirea de birouri Platinum Center și alte proiecte rezidențiale boutique.

Dagesh Project and Construction Management activează din 1985 în managementul și construcția de proiecte majore, cât și dezvoltarea clădirilor proprii. Dezvoltatorul este deținut și administrat de către Tzohar Gabriely și Shlomi Abecassis, ingineri civili cu experiență în gestionarea proiectelor de construcție. Compania are angajați peste 20 de experți și se ocupă de proiecte importante, atât în Israel cât și în străinătate. Unele dintre proiectele finalizate sunt exemple de realizări de ultimă generație în tehnica și managementul construcțiilor. Compania are o experiență vastă în restaurarea clădirilor existente. Dagesh este una dintre puținele companii short-listate cu experiență în construcții de mare înălțime (Azriely Center din Tel-Aviv are o înălțime de circa 200 de metri).

Opera Residence este un proiect premium, adresat familiilor și persoanelor cu venituri medii lunare de 3.000 – 5.000 EUR, care apreciază stilul de viață citadin, într-un ansamblu cu număr redus de unități, localizat într-o zonă centrală a Capitalei. Prețul unui apartament cu două camere începe de la 116.340 EUR + TVA, în timp ce un apartament cu trei camere se tranzacționează de la 140.500 EUR + TVA. Apartamentele dispun de terase generoase și priveliște liberă. Proiectul este finanțat de către Garanti Bank, iar Vitalis este compania desemnată să supravegheze dezvoltarea.

Opera Residence este compus din două clădiri moderne cu 10 și 5 etaje, cu structură din beton armat în cadre cu diafragme și planșee din beton armat. Apartamentele beneficiază de izolație fonică interioară din dublu rigips, acoperit cu vată minerală, iar ferestrele sunt din PVC, cu geam termopan cu 6 camere și deschidere oscilobatantă, marca Salamander.