Glovo devine partener Decathlon și introduce în aplicație peste 20.000 de produse ale retailerului francez

Andrei Dumitru 25/05/2022 | 12:45 Ştiri
Glovo devine partener Decathlon și introduce în aplicație peste 20.000 de produse ale retailerului francez

Glovo anunță semnarea unui parteneriat cu Decathlon, retailer european de articole sportive, și introduce în aplicație peste 20.000 de produse din aproximativ 28 de categorii de produse ale retailerului francez.

Serviciul va fi disponibil, începând de luna aceasta, inițial doar în București, urmând ca în perioada următoare parteneriatul să fie disponibil la nivel național, în alte 22 de orașe unde Glovo este prezent.

Valoarea minimă a comenzii este de 45 lei, iar timpul de livrare este sub 60 de minute. Locațiile din București care vor apărea în aplicație sunt: Militari, Băneasa, Berceni, Pallady și Obor.

Utilizatorii Glovo vor avea astfel ocazia de a achiziționa de la Decathlon peste 20.000 de produse precum mingi de baschet, mingi de fotbal, echipamente înot, rachete de tenis, încălțăminte de drumeție, ochelari de alergare, etc.

În perioada următoare, parteneriatul va fi prezent în alte 22 de orașe, precum: Bacău, Bistrița, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Cluj, Constanța, Craiova, Deva, Focșani, Iași, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Târgoviște, Târgu Jiu, Târgu Mureș și Timișoara.

„Parteneriatul cu Decathlon s-a născut din dorința noastră de a transforma Glovo în aplicația care le oferă utilizatorilor noștri răspuns la nevoile lor diverse, într-un timp cât mai scurt”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo CEE.

„Prin parteneriatul cu Glovo, le oferim posibilitatea să maximizeze timpul petrecut făcând sport prin livrarea articolelor sportive necesare, ultra rapid, în maximum 60 de minute, acasă sau chiar pe terenul de sport”, a declarat Bogdan Dorobanț, director proiect Decathlon România.

Aplicația Glovo cuprinde categorii predefinite, care pot fi selectate de utilizatori în funcție de nevoile lor: Mâncare, Supermarket, Livrare rapidă sau Magazine. Acestor categorii, care apar pe măsură ce noi parteneri sunt adăugați în aplicație, li se adaugă și butonul „Orice”, pe care utilizatorii îl pot folosi pentru a comanda produse sau articole disponibile în orașul lor, dar care nu se află în categoriile predefinite.