Globalworth și Simon Roth cumpără un teren de două milioane de euro pe Bulevardul Preciziei

Andreea Neferu 03/07/2018 | 14:14 Ştiri
Globalworth și Simon Roth cumpără un teren de două milioane de euro pe Bulevardul Preciziei

Dezvoltatorul imobiliar Globalworth și omul de afaceri Simon Roth, care construiesc viitorul sediu din vestul Capitalei al grupului francez Renault, au cumpărat un teren de 7.600 de metri pătrați pe Bulevardul Preciziei, pe care au plătit circa 2 milioane de euro.

Terenul a fost cumpărat prin firma Elgan Offices, deținută în mod egal de Globalworth și Elgan Group (Simon Roth), vânzătorul fiind compania Terra Management & Development Group,

“După ce anul trecut adăugam o nouă zonă importantă pe harta Globalworth, odată cu proiectul Bucharest Renault Connected, anunțăm astăzi o achiziție pe Bulevardul Preciziei, prin care dorim să ne întărim și mai mult poziția în această parte a Bucureștiului. Suntem convinși că, datorită suprafeței și poziționării sale, în apropierea stației de metrou Preciziei și a autostrăzii București-Pitești, este o achiziție importantă în portofoliul nostru și ne vom continua astfel strategia de extindere cu spații potrivite nevoilor partenerilor noștri”, a declarat Mihai Zaharia, director al departamentului de investiții și piețe de capital al Globalworth.

CITEȘTE ȘI: Globalworth intră în acționariatul unui furnizor de spații de co-working și deschide birouri flexibile în trei clădiri din București

Terenul este situat în imediata apropiere a viitorului sediu Renault România, care urmează să fie finalizat în prima parte a anului 2019. Proiectul va avea o suprafață de 47.000 de metri pătrați de spații de birouri și va include și un showroom pentru vehiculele Groupe Renault România.

Globalworth a cumpărat anul trecut de la Simon Roth un depozit la Oarja (județul Argeș), ce este închiriat tot de Renault.

CITEȘTE ȘI: Cum au ajuns dezvoltatorii imobiliari pe al căror „certificat de naștere” scrie România să fie cunoscuți în toată Europa Centrală și de Est

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.