Ghid MAKEUP Ucraina. Cum să ajuți: opțiuni, idei și link-uri verificate 

NewMoney 22/03/2022 | 13:09 Ştiri
Ghid MAKEUP Ucraina. Cum să ajuți: opțiuni, idei și link-uri verificate 

MAKEUP, companie internațională cu sediul cental în Ucraina lansează un mic ghid pentru ajutarea și susținerea Ucrainei în lupta împotriva invaziei ruse.

„În calitate de lider de piață, am promovat mereu importanța valorilor internaționale și frumusețea. Acum suntem uniți ca niciodată: toate eforturile noastre sunt îndreptate pentru ajutarea și susținerea Ucrainei care luptă asiduu împotriva agresiunii militare. Suntem susținuți de mii de angajați ucraineni, de birourile noastre din Europa, mărcile partenere și de întreaga lume”, transmite compania.

Companie transmite că sunt mai multe opțiuni pentru a acorda ajutor Ucrainei: proteste pașnice împotriva războiului, donații bănești militarilor ucraineni sau rezidenților afectați de război, cumpărarea produselor brandurilor ucrainene pentru a susține companiile într-o perioadă atât de dificilă, ajutor umanitar pentru țară.

„Dacă doriți să susțineți Ucraina împreună cu noi, accesați link-ul – aici am creat o pagină specială cu toate proiectele de bază și oportunitățile de a acorda asistență Ucrainei”, spun reprezentanții MAKEUP.

MAKEUP este cel mai mare online beauty retailer din Ucraina, care operează în 22 de țări, inclusiv Marea Britanie, Franța, Elveția, Germania, Italia, România. Peste 340 de milioane de utilizatori vizitează anual site-urile companiei, cumpărând peste 50 de milioane de produse.