Geci Engineering Services a închiriat un spațiu de birouri în parcul de afaceri Sema Office de la Semănătoarea

Gabriel Bucur 21/12/2017 | 18:20 Ştiri
Geci Engineering Services a închiriat un spațiu de birouri în parcul de afaceri Sema Office de la Semănătoarea

Geci Engineering Services Romania, companie de servicii de design și calcul în domeniul industriei aeronautice, a închiriat recent un spațiu de birouri de 1.600 de metri pătrați la primul etaj al clădirii Bruxelles din parcul de afaceri Sema Office, deținut de omul de afaceri Ion Rădulea (foto).

Geci Engineering Services este, din 2014, o companie a grupului francez ALTEN, unul din cei mai importanți furnizori de servicii CAD/CAM/CAE în industria aerospațială. A fost înființată în anul 1999 de către grupul francez GECI International.

Printre motivele pentru care Geci a ales să închirieze birouri în Sema Office se numără apropierea de campusul Universității Politehnice, spun reprezentanții companiei. „Începând cu 1 ianuarie 2018, compania își va reloca sediul în zona de vest a Capitalei,  în noua clădire de birouri, Sema Office: Bruxelles”, au mai precizat aceștia.

Parcul de afaceri Sema Office, amplasat în complexul Sema City din zona Semănătoarea, aproape de stația de metrou Petrache Poenaru, este dezvoltat de River Development, companie cu capital privat românesc, controlată de Ion Rădulea.

Sema City este un proiect cu dezvoltare mixtă, de tip shopping village, destinat atât zonei de business, cât și celei de retail. Acesta cuprinde un complex de clădiri de birouri de clasa A, spații comerciale și de timp liber și spații rezidențiale.

Suprafața totală construită planificată este de aproape 965.000 de metri pătrați, din care 526.800 de metri pătrați reprezintă spațiul pentru birouri, 93.500 de metri pătrați pentru retail și 305.200 de metri pătrați pentru sectorul rezidențial.

 


FOTO: Mediafax

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.