GALERIE FOTO Cum arată unul dintre cele mai mari parcuri de retail din România în criza COVID-19

Ionuț Ancuțescu 01/04/2020 | 11:08 Ştiri
GALERIE FOTO Cum arată unul dintre cele mai mari parcuri de retail din România în criza COVID-19

Amplasat în nordul Bucureștiului, complexul comercial care include IKEA, Băneasa Mall, hypermarketul Carrefour Feeria, retailerul de mobilă Mobexpert sau magazinele de bricolaj Dedeman și Brico Depot era până de curând unul dintre cele mai fierbinți puncte de retail de România.

Galeria comercială de la Carrefour, magazinul IKEA și Băneasa Mall sunt închise din 23 martie. Teoretic, acestea ar fi urmat să se redeschidă înainte de Paște, însă este foarte probabil ca prelungurea stării de urgență să mențină porțile magazinelor închise.

IKEA

Înainte de criză, IKEA reprezenta un punct de atracție pentru toți bucureștenii mai ales pentru restaurantul său. În weekenduri, parcarea magazinului devenea neîncăpătoare.

Băneasa Mall

Unul dintre cele mai mari mall-uri din România, Băneasa Mall era un „minioraș” seara și pe durata weekednului. Acum este complet închis.

Carrefour Feeria

Galeria comericală a Carrefour Feeria este închisă de mai bine de o săptămână. Hypermarketul și farmaciile continuă să funcționeze.

DN1, unul dintre cele mai aglomerate puncte de intrare și ieșire din Capitală, este la fel de pustiu.

FOTO: Laszlo Raduly/NewMoney

Ionuț Ancuțescu are o experiență de peste 17 ani în presa economică și de business. A lucrat la publicațiile Ziarul Financiar, Capital, Biz, Business Magazin, Money Express, Forbes și Adevărul Financiar, iar acum este redactorul-șef al revistei NewMoney.