GALERIE FOTO Antreprenorii din spatele grupului Salad Box aduc un nou concept de restaurant în București Mall

Cristina Dobreanu 26/07/2017 | 12:05 Ştiri
GALERIE FOTO Antreprenorii din spatele grupului Salad Box aduc un nou concept de restaurant în București Mall

Antreprenorii clujeni care au dezvoltat lanțul Salad Box, Pep&Pepper și Taksim au deschis, în incinta București Mall Vitan, restaurantul Aperto, un pariu pe gastronomia italiană.

Situat la parterul mall-ului, restaurantul, care beneficiază și de o terasă, se întinde pe o suprafață de o mie de metri pătrați. Meniul este inspirat din gastronomia italiană și are cinci bucătării deschise, fiecare cu specificul ei (pizza, grill, pasta, pasta fresca și gelato), au precizat pentru NewMoney reprezentanții centrului comercial.

FOTO: Aperto

 

CITEȘTE ȘI: Salată à la Cluj: povestea extinderii internaționale a unui brand românesc de mâncare sănătoasă

La acestea se adaugă barul și Academia Aperto, dotat cu o bucătărie proprie, având o capacitate de 24 de persoane. Aici se vor desfășura evenimente speciale tip degustări private, culinary demonstrations si workshop-uri de gătit.

De asemenea, restaurantul are și un spațiu de joacă generos, care îl face o alegere potrivită și pentru familiile care vor să se bucure de oferta culinară și atmosfera Aperto.

FOTO: Aperto

 

Restaurantul Aperto din București Mall este primul deschis în România, urmând ca brandul să își dezvolte o rețea proprie.

CITEȘTE ȘI: Fondatorii clujeni ai Salad Box și Marty Restaurants investesc 500.000 de euro într-o rețea de cafenele de specialitate

București Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis în septembrie 1999. Recent, București Mall a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare, prin care și-a reconfigurat spațiile și a implementat un design atractiv și modern atât în interior, cât și la exterior, pentru a rămâne una dintre destinațiile de shopping preferate ale bucureștenilor.

FOTO: Aperto

 

Salad Box a fost creat în urmă cu patru ani de clujenii Dan Isai, Vlad Lupaș, Daniel Lar și Radu Lupaș. Rapid, brandul a ajuns al treilea cel mai mare lanț de restaurante cu servure rapidă după McDonald’s și KFC. Pe scheletul SaladBox au mai creat în România și alte concepte, printre care Pep&Pepper, cafenelele Narcofee sau rețeaua Taksim.

 


FOTO: Aperto

Cristina Dobreanu a debutat în presa scrisă acum 12 ani, la România liberă. Apoi a scris la revistele de business și after business Income Magazine și Forbes România, și la portalul de business Profit.ro. A participat, în 2010, la proiectul “Study and information Programme for Young Journalists from South East Europe”, (Berlin, Germania), realizat de Konrad Adenauer Stiftung. Este specializată pe politică externă și macroeconomie, dar acoperă din punct de vedere editorial subiecte legate de lumea antreprenorială.