Franciza Used Products a raportat afaceri de 1,7 milioane euro în 2022

NewMoney 31/01/2023 | 17:01 Ştiri
Franciza Used Products a raportat afaceri de 1,7 milioane euro în 2022

Filiala românească a retailerului olandez Used Products, specializat în vânzarea de produse noi şi pre-utilizate, a realizat în 2022 o cifră de afaceri de aproximativ 8,4 milioane de lei (1,7 milioane de euro).

Compania are trei magazine fizice și dezvoltă și un magazin online.

Unul dintre obiectivele companiei este deschiderea a încă șase magazine în 2023, în principal în orașele cu o populație de peste 50.000 locuitori.

De asemenea, compania se află în căutarea de parteneri în Ungaria pentru extinderea cu magazine în sistem de franciză, o măsură care face parte dintr-un proces mult mai amplu de dezvoltare în țările din regiune.

Primul magazin în franciză din România a fost lansat în 2018 la Cluj-Napoca, al doilea în 2021, în Timișoara, iar al treilea anul trecut, la București.

Astăzi, din stocul Used Products – categorii prezente în magazine – fac parte produse precum: telefoane mobile, laptopuri, tablete, console de gaming, aparate foto și video, televizoare, echipamente audio, etc. Toate aceste produse comercializate în magazinele fizice se regăsesc listate și în platforma proprie a companiei, personalizată pentru România

Compania Used Products a fost fondată în urmă cu 25 de ani, în orașul Alkmaar din Olanda.