Francezii de la Legrand au bătut palma cu Skanska pentru un spațiu de birouri în Green Court

Andreea Neferu 13/06/2017 | 17:34 Ştiri
Francezii de la Legrand au bătut palma cu Skanska pentru un spațiu de birouri în Green Court

Legrand România, companie cu activități în sectorul de infrastructuri electrice și digitale, a închiriat circa 650 de metri pătrați în clădirea de birouri C din cadrul complexului Green Court Bucharest, dezvoltat de suedezii de la Skanska.

În această tranzacție, Legrand a fost reprezentată de agentia Cushman & Wakefield  Echinox (DTZ Echinox).

Grupul francez Legrand are reprezentanțe în peste de 80 de țări şi îşi desfăşoară activitatea pe piaţa din România de peste 20 ani.

Clădirea de birouri C din cadrul Green Court Bucharest asigură un spaţiu de închiriere de aproximativ 16.300 m2, are 12 etaje supraterane şi o parcare subterană de trei etaje, cu 242 locuri de parcare. Proiectul a fost finalizat în iunie 2016 și are în prezent un grad de ocupare de 83%, majoritatea chiriașilor fiind companii din IT&C, printre careSoftelligence.

Green Court Bucharest are o suprafață totală de închiriere de 54.500 de metri pătrați. Primele două clădiri au fost vândute dezvoltatorului imobiliar Globalworth

Suedezii de la Skanska mai au în construcție un proiect de birouri în zona Politehnica din București, Campus 6. Totodată, compania mai construieşte un proiect în zona de nord a Capitalei, Equilibrium.

 


FOTO: Skanska

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.