FOTO Simona Halep şi Novak Djokovic, la Dineul Campionilor

NewMoney 15/07/2019 | 09:48 Ştiri
FOTO Simona Halep şi Novak Djokovic, la Dineul Campionilor

Simona Halep (4 WTA) şi Novak Djokovic (1 ATP) au participat la Dineul Campionilor, de la Wimbledon, după ce aceştia au triumfat la All England Club, scrie Mediafax.

„Simona cunoaşte jocul, are spirit de luptă, acum are şi experienţă. Este extraordinar să ştii că ţări mici, precum România şi Serbia, care sunt şi vecine, se descurcă atât de bine pe scena mondială”, a spus Novak Djokovic, la Dineul Campionilor de la Wimbledon.

Simona Halep a strălucit duminică seara, la evenimentul organizat la Guildhall, în Londra. Sportiva a purtat o rochie elegantă, de culoare neagră. Djokovic s-a ridicat, de asemenea, la nivelul aşteptărilor, sârbul schimbând echipamentul alb, de la Wimbledon, cu un costum negru. Cei doi s-au fotografiat ţinând în mâini trofeele câştigate.

Conform tradiţiei, cei doi campioni au trebuit să deschidă balul cu un dans. După finala câştigată împotriva Serenei Williams, Halep declara în conferinţa de presă: „Voi fi foarte încordată dacă va trebui să dansez. Dar sper că voi fi în regulă. Voi fi bine şi mă voi bucura de noapte.”


Printre celebrităţile care au mai luat parte la eveniment se numără Todd Woodbridge, Rod Laver, Susan Johnson sau Chris Wilkinson.

Simona Halep a învins-o, sâmbătă, 13 iulie, pe Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2, câştigând cel de-al doilea trofeu de Grand Slam al carierei sale.

Djokovic a reuşit şi el să câştige finala masculină de la Wimbledon, impunându-se în faţa lui Roger Federer, cu scorul de 7-6(5), 1-6, 7-6(4), 4-6, 13-12(3). Astfel sârbul i s-a alăturat campioanei române la petrecerea de celebrare a evenimentului sportiv.


FOTO: Mediafax; Twitter; Simona Halep/Facebook