Fostul fotbalist Rodion Cămătaru ridică o clădire de birouri în centrul Craiovei

Andreea Neferu 05/07/2017 | 11:58 Ştiri
Fostul fotbalist Rodion Cămătaru ridică o clădire de birouri în centrul Craiovei

Imobiliarele devin din ce în ce mai atractive pentru oameni de afaceri cu istoric în cele mai diverse domenii. Astfel, fostul fotbalist Rodion Cămătaru dezvoltă o clădire de birouri în centrul Craiovei, ce urmează să fie finalizată anul acesta.

Clădirea, ce poartă numele Universitaria, este amplasată vizavi de Universitatea din Craiova și va avea o suprafață închiriabilă de 2.400 de metri pătrați. Proiectul va avea spații comerciale la parter, iar cele patru etaje ale sale vor fi ocupate de birouri.

Compania de consultanță imobiliară Activ Property Services va intermedia închirierea spațiilor din noua clădire de birouri, fiind agent exclusiv.

„Noua clădire va completa oferta de spații de birouri din Craiova”, spune Valentin Manu, head of retail în cadrul Activ Property Services.

Printre clădirile de birouri care s-au mai construit în Craiova  în ultimii ani se numără și Malmo Office Tower. Totodată, în orașul din Bănie au fost realizate în ultimii ani mai multe investiții în zona imobiliară, printre care modernizarea centrului comercial Mercur și transformarea fostului hotel Jiul în Ramada. De asemenea, zona istorică veche a Craiovei a fost reabilitată și două pasaje (unul subteran și altul suprateran) au fost construite în centrul orașului.

Rodion Cămătaru a făcut parte din lotul Naționalei României, jucând la Campionatul European din 1984 și la Mondialul din 1990.


Sursă foto: Mediafax, Oana Georgescu

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.