Forte Partners: A doua clădire a proiectului de birouri The Bridge va fi gata în 2019. Suntem în discuții avansate pentru închirierea a 40% din spații

Andreea Neferu 14/12/2017 | 13:14 Ştiri
Forte Partners: A doua clădire a proiectului de birouri The Bridge va fi gata în 2019. Suntem în discuții avansate pentru închirierea a 40% din spații

 

Dezvoltatorul imobiliar Forte Partners se află în discuții avansate pentru închirierea a 40% din suprafața celei de-a doua faze a proiectului de birouri The Bridge de lângă Pasajul Basarab din Capitală, după ce recent a finalizat lucrările la prima clădire a parcului de afaceri, care este integral închiriată către companii precum BCR și IBM.

”Faza a doua a proietului va fi gata în prima parte a anului 2019, probabil până în aprilie. Livrarea noastră va fi în strânsă legătură cu necesitățile viitorilor chiriași”, a spus Geo Mărgescu (foto), CEO și fondator al Forte Partners.

Proiectul de birouri The Bridge, ce cuprinde o clădire de 37.000 de metri pătrați deja finalizată și una de 20.000 de metri pătrați aflată în curs de construcție, este primul livrat în zona Orhideea-Grozăvești din Capitală, considerată un viitor nou pol de afaceri al Bucureștiului. În zonă au mai fost anunțate o serie de proiecte de birouri, ce ar urma să fie livrate în următorii ani.

Prima fază a proiectului The Bridge a fost construită de Bog`Art, companie controlată de antreprenorul Raul Doicescu, iar finanțarea a fost asigurată de UniCredit Bank. Pentru faza a doua, Forte Partners lucrează tot cu Bog`Art.

Forte Partners, dezvoltator fondat de oamenii de afaceri Geo Mărgescu, Johny Jabra și Ionuț Dumitrescu, a mai livrat anul trecut o clădire de birouri de 8.000 de metri pătrați în zona Ștefan cel Mare din București, unde printre chiriași se numără Apa Nova și companii de servicii profesionale Roeng Transmission Engineering.

Între timp,  Forte Partners a intrat și pe segmentul de dezvoltare rezidențială, demarând un proiect de 352 de apartamente în cartierul Aviației din Capitală, în urma unei investiții de 37 de milioane de euro. Totodată, dezvoltatorul a cumpărat anul acesta de la Telekom un teren central, aflat lângă Palatul Telefoanelor, unde vrea să construiască o clădire de birouri. ”Deocamdată suntem în proces de obținere a PUZ-ului (Plan Urbanistic Zonal) și a autorizațiilor”, afirmă Mărgescu.


Sursă foto: Laszlo Raduly, NewMoney

 

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.