Fondatorul Meli Melo: ”Pentru 2021, cel mai important proiect este dezvoltarea site-ului”

NewMoney 24/02/2021 | 17:55 Ştiri
Fondatorul Meli Melo: ”Pentru 2021, cel mai important proiect este dezvoltarea site-ului”

”Câștigul nostru pentru 2020 a fost că am reușit să păstrăm cea mai mare parte din echipă și că Meli Melo a reușit să se adapteze unui context economic dificil.  Pentru 2021, cel mai important proiect al nostru este dezvoltarea site-ului, unde vom crește numărul produselor și vom îmbunătăți experiența clienților cu site-ul, procesul de livrare și de retur”, spune astăzi Stephane Dumas, fondatorul Meli Melo.

Anul trecut, după mai bine de 3 luni în care au fost nevoiți să-și închidă magazinele fizice Meli Melo, jucător pe piața accesoriilor și-a regândit strategia de business astfel încât să se adapteze la noile trenduri de consum și să consolideze poziția magazinului lor online.

Pe de altă parte, în primăvara acestui an, compania organizează cel mai mare târg de Mărțișor online. În cadrul târgului, clienții vor putea găsi online peste 300 de modele de mărțișoare, broșe elegante și mărțișoare în seturi de câte cinci și zece piese.

“Perioada Mărțișorului este deja o tradiție pentru Meli Melo. Dat fiind feedback-ul pozitiv pe care îl primim la fiecare ediție, ne așteptăm ca ediția online a anului 2021 să aducă o creștere de 40% față de aceeași perioadă a anului trecut.” Mai spune Stephane Dumas.

Povestea Meli Melo a început în 1998 de la un simplu proiect de magazin deschis în București. Astăzi compania deține cea mai mare rețea de magazine cu bijuterii și accesorii fashion din România și, de la începutul anului 2017 este prezentă și în segmentul de decorațiuni pentru casa prin magazinele Meli Melo Deco.