Flanco deschide magazinul cu numărul 160 în complexul Mall Sepsi Value Centre din Sfântu Gheorghe

Andrei Dumitru 18/03/2021 | 15:28 Ştiri
Flanco deschide magazinul cu numărul 160 în complexul Mall Sepsi Value Centre din Sfântu Gheorghe

Flanco Retail își continuă strategia de extindere în mall-uri începută la finalul anului trecut, prin lansarea unui magazin într-un nou centru comercial din țară, Mall Sepsi Value Centre din Sfântu Gheorghe. Cu deschiderea din Sepsi Value Centre, retailer-ul ajunge la două magazine în Sfântu Gheorghe, primul fiind în Complexul Comercial Sugas, și la o rețea națională de 160 de magazine.

Continuăm planul de dezvoltare în mall-urile și centrele comerciale cu potențial, iar deschiderea din Sfântu Gheorghe reprezintă o validare a faptului că această strategie funcționează, având în vedere ca este al doilea magazin deschis într-un centru comercial de dimensiuni mari din Sfântu Gheorghe”, declară Ovidiu Nicușan, Director de Marketing Flanco.

Pe lângă promoțiile de deschidere, Flanco vine în întâmpinarea clienților cu o gamă extinsă de produse, dar și cu o paletă variată de instrumente de plată în rate. De exemplu, clienții pot achiziționa orice produse doresc cu până la 40 de rate fără dobândă, cu ajutorul cardurilor de credit. De asemenea, vor putea beneficia și de 15 rate fără dobândă, pe loc, în magazin, fără adeverință de salariat.

Noul magazin reflectă și noua poziționare de brand – la Flanco îți permiți ce e mai bun – prin intermediul gamei de produse atent selecționate, care include cele mai bine vândute produse din piață, conform studiilor GFK și mărcile cele mai apreciate de clienți”, declară Dragoș Sîrbu, CEO Flanco. „De asemenea, în magazin și pe site avem disponibile servicii financiare avantajoase și ușor de accesat, așa încât clienții care își doresc un anume produs și-l pot și permite”, adaugă Dragoș.

În magazinul Flanco din Sepsi Value Centre, clienții vor putea accesa și toate serviciile specifice Flanco, precum: garanția extinsă, asigurarea produselor împotriva furtului sau a accidentelor; posibilitatea de a comanda online și de a ridica produsul direct din magazin, dar și verificarea produsului achiziționat, fără costuri suplimentare.