Finala Ligii Campionilor ar putea avea loc în Portugalia

NewMoney 03/06/2020 | 11:18 Ştiri
Finala Ligii Campionilor ar putea avea loc în Portugalia

Marcelo Rebelo de Sousa, preşedintele Portugaliei, a lăsat să se înţeleagă că ultimele etape ale Ligii Campionilor din acest an ar putea avea loc pe pământ portughez, informează marca.com.

În ultima perioadă, au circulat informaţii potrivit cărora Portugalia ar putea găzdui meciurile de la faza sferturilor de finală la finală, în august, pentru a finaliza competiţia din acest sezon.

„Am senzaţia că putem avea veşti bune în ceea ce priveşte fotbalul internaţional în Portugalia, în august”, a spus Rebelo de Sousa.

Prima ligă portugheză urmează să se reia miercuri, dar preşedintele a precizat că autorităţile nu se vor grăbi să-i readucă pe fani pe stadioane.

„Nu ne vom grăbi cu nimic, nu vrem să vedem un progres şi apoi un regres”, a menţionat el.

Înaintea pandemiei de coronavirus, finala Ligii Campionilor din acest an a fost programată să se joace pe Stadionul Olimpic Ataturk din Istanbul, Turcia.

Din Liga Campionilor mai sunt de jucat patru meciuri din optimile de finală, sferturile de finală, semifinalele şi finala. UEFA plănuieşte să reia în august competiţa întreruptă din cauza pandemiei de coronavirus, iar meciurile de la sferturi la finală să se dispute într-un singur oraş, într-o singură manşă. Oraşul ales ar putea fi Lisabona, dar sunt luate în considerare şi Madrid şi Munchen.

O decizie va fi luată în Comitetul Executiv al UEFA din 17 iunie.