evoMAG aniversează 19 ani și introduce două noi categorii de produse în portofoliu

Andrei Dumitru 16/05/2024 | 10:55 Ştiri
evoMAG aniversează 19 ani și introduce două noi categorii de produse în portofoliu

evoMAG aniversează 19 ani și introduce două noi categorii de produse în portofoliu: birotică și jucării. Această decizie se înscrie în strategia de extindere a companiei.

„De-a lungul celor 19 ani de prezență pe piața din România, evoMAG a evoluat de la un simplu magazin online la unul dintre cele mai respectate nume în domeniul eCommerce. Cu un portofoliu ce numără, în prezent, peste 150.000 de produse reper, evoMAG a reușit să se distingă prin diversitatea ofertei, calitatea serviciilor și printr-o orientare puternică spre nevoile clienților. Vom continua să ne îmbunătățim, să dezvoltăm portofoliul de produse și să adăugăm tot mai multe servicii de calitate care îmbunătățesc experiența de shopping și aduc valoare adăugată clienților, consolidând, totodată, încrederea lor în brandul evoMAG și satisfacția acestora față de procesul de achiziție și utilizare a produselor cumpărate”, spune Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.

Pentru a marca 19 ani de activitate, evoMAG lansează o campanie de reduceri care cuprinde diverse categorii de produse, de la electronice și electrocasnice, până la gadgeturi și accesorii.

Astfel, până pe 26 mai, reducerile ajung până la 50%.

În plus, anumite categorii de produse, precum imprimantele HP, Epson, televizoarele TCL, produsele Logitech, electrocasnicele și produsele de îngrijire Philips, camerele de supraveghere Hikvision etc beneficiază de o reducere suplimentară de 19% și 20%.

Campania aniversară este gândită ca o oportunitate pentru clienți de a accesa produse de top la prețuri avantajoase. „Este o modalitate de a mulțumi clienților noștri pentru că au ales evoMAG ca partener de încredere în tehnologie și inovație de-a lungul anilor”, mai spune Mihai Pătrașcu.