Este oficial! S-a deschis al doilea magazin IKEA din România

NewMoney 24/06/2019 | 14:32 Ştiri
Este oficial! S-a deschis al doilea magazin IKEA din România

Al doilea magazin IKEA din România – IKEA Pallady -, cel mai mare din Sud Estul Europei al companiei suedeze și al 431-lea în lume, a fost inaugurat luni (24 mai), în urma unei investiții de aproape 90 de milioane de euro.

„În ultimul an, IKEA a înregistrat o creștere de 11%, ceea ce face din această țară una dintre cele mai performante piețe IKEA din lume”, a spus Sara Del Fabbro, CEO al IKEA South East Europe.

Potrivit datelor companiei, magazinul de 37.000 de metri pătrați va pune la dispoziția clienților aproape 10.000 de produse. De asemenea, pe lângă un loc de joacă supravegheat, dedicat copiilor, magazinul va găzdui și un restaurant cu o capacitate de 550 locuri. Clienții vor avea la dispoziție și 1.300 de locuri de parcare – parte dintre acestea în subteran, dar și patru stații de încărcare pentru mașinile electrice.

Magazinul va oferi, totodată, un serviciu de buy-back care le va permite clienților noștri să-și aducă mobilierul IKEA uzat care este încă în stare foarte bună sau bună și să primească la schimb un voucher.

În plus față de cele peste 500 de locuri de muncă din domeniul construcțiilor care au fost create în timpul construcției magazinului din Pallady, aproximativ 600 de angajați s-au alăturat companiei odată cu deschiderea noului magazin.