eMAG pune la vânzare peste 7 milioane de măști de protecție

Andrei Dumitru 09/04/2020 | 13:15 Ştiri
eMAG pune la vânzare peste 7 milioane de măști de protecție

Peste șapte milioane de măști de protecție vor fi disponibile începând de astăzi pe eMAG. Clienții pot comanda produsul fără adaos comercial. Măștile sunt disponibile în seturi de 50 de bucăți, iar pentru că interesul este extrem de mare, dar și în scopul prevenirii revânzării la preț crescut, comenzile sunt limitate la o cutie pentru fiecare client.

Având în vedere stocurile actuale, prețul fără adaos este de 146,83 de lei și va fi actualizat săptămânal, lunea și joia, pe baza costului mediu ponderat de la fiecare aprovizionare, afișat transparent în pagina produsului, precizează eMAG într-un comunicat de presă.

“Începând de azi, setul de măști simple cu trei pliuri este disponibil la eMAG și poate fi livrat rapid, în orice localitate”, a spus Iulian Stanciu, CEO eMAG.

Primul transport de măști destinat vânzării a sosit ieri pe aeroportul Henri Coandă cu un avion Boeing 787, iar următorul transport va fi disponibil la vânzare începând de duminică. Necesarul pentru cei care se luptă cu pandemia COVID-19 – medici, jandarmi sau militari- a fost prioritizat, primele cantități au fost distribuite prin programul Donează pentru linia întâi, organizat de Banca Transilvania, Mobexpert, Bitdefender și eMAG, iar acum eMAG începe să vândă pentru toți clienții, spun reprezentanții companiei.