eMAG deschide la Sibiu cel mai mare showroom din provincie

Gabriel Bucur 07/04/2017 | 16:27 Ştiri
eMAG deschide la Sibiu cel mai mare showroom din provincie

Compania de comerț online eMAG deschide, vineri, la Sibiu, cel mai mare showroom din provincie, ca parte a strategiei de exindere a brandului în offline la nivel național.

Noua unitate are aproape 600 de metri pătrați și este amplasată pe strada Sibiului nr. 10 din Șelimbăr. Showroom-ul este primul inaugurat în acest an de eMAG în afara Bucureștiului, după lansarea de luna trecută a magazinului offline din cadrul Galeriilor Titan.

În magazin, clienții eMAG vor putea testa peste 600 de produse și accesorii electrocasnice, electronice, IT, gaming și smart tech, înainte de a plasa o comandă.

„Deschiderea showroom-ului din Sibiu, primul inaugurat anul acesta în provincie, face parte din strategia eMAG de extindere în zona de vest, pentru a fi mai aproape de și mai mulți clienți (…)”, a declarat Sorin Dinu, retail director în cadrul eMAG.

Însă noul showroom din Sibiu va fi transformt, din luna septembrie, într-unul drive. „(…) la Sibiu, venim cu o altă premieră eMAG, showroom-ul pe care îl deschidem acum va fi transformat, din luna septembrie, în primul eMAG showroom drive. Le vom oferi astfel clienților un argument în plus să îmbine shopping-ul online și offline, iar cei care nu au mai comandat până acum vor avea încă un motiv să facă pasul spre comerțul online, pentru că le vom spori confortul. Clienții care vor plasa o comandă online vor putea intra în posesia produselor fără să coboare din mașină”, a mai spus Sorin Dinu.

Compania estimează că peste 80.000 de comenzi vor fi livrate anual în unitatea din Sibiu.

Fondat în 2001, eMAG a deschis primul showroom în 2008, în București, în cadrul Grant Shopping Center din cartierul Crângaşi. În prezent, eMAG are două showroom-uri proprii în Capitală și câte un showroom în orașele Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Sibiu și Timișoara. eMAG mai are două puncte de livrare proprii, în Băneasa și Pitești, și 202 puncte de livrare deschise în parteneriat cu Poșta Română.

Pionier al pieței de comerț online din România, eMAG a devenit un lider local, cu prezență și în Bulgaria, Ungaria și Polonia.

 


FOTO: eMAG

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.