Early Game Ventures inveşteste în platforma imobiliară Milluu, o aplicaţie care digitalizează procesul de închiriere de apartamente

Andrei Dumitru 07/01/2020 | 16:20 Ştiri
Early Game Ventures inveşteste în platforma imobiliară Milluu, o aplicaţie care digitalizează procesul de închiriere de apartamente

Early Game Ventures (EGV)  anuntă o rundă de investiții în platforma imobiliară Milluu, aplicație ce digitalizează întregul proces de închiriere apartamente. La rundă a participat RocaX, iar tranzacția a fost asistată de echipa DLA Piper.

Milluu este înființată şi condusă de Florin Stoian, antreprenor care anterior a fondat StarTaxi (vândută către World Com Trading în 2012) și Yellow Menu (care a primit investiții de 300.000 euro în 2019).

“Milluu este o noutate pe piața de real estate din țara noastră”, declară Radu Stoicoviciu, partener EGV. “Aplicația vine cu foarte multe facilități inovatoare și va transforma radical piața închirierilor de apartamente. Milluu introduce concepte noi, precum verificarea chiriașilor și a proprietăților, asigurarea plății chiriei la timp, managementul rapid și eficient al relației proprietar-chiriaș”.

Platforma constă într-o aplicație de mobil ce pune în contact direct proprietarii de apartamente cu potențialii chiriași, acoperind întregul proces de la căutare, la stabilirea de vizionări, semnarea contractului digital și managementul recurent al chiriei.

Prin intermediul Milluu, proprietarii beneficiază de informații despre cei care vor să le închirieze apartamentul și pot lua decizii informate, având acces la profilul chiriașilor, detaliile de mutare (când se mută, cu cine, pentru ce perioadă) sau solicitând validarea contului prin actul de identitate. Siguranța le este garantată și de asigurarea de bunuri și de răspundere civilă pe care Milluu o oferă gratis în pachetul de închiriere.

De partea cealaltă, chiriașii au parte de anunțuri detaliate de apartamente, cu adrese complete și instrumente inteligente, precum orientarea imaginilor pe schița apartamentului sau calcularea duratei de tranzit de la apartament către birou.

Aceștia vor beneficia prin intermediul aplicației de un canal de comunicare întotdeauna deschis cu proprietarii, putând stabili plăți recurente în aplicație, notifica proprietarul dacă există probleme de mentenanță sau când s-a plătit o factură de utilități.

“Piața de închiriere apartamente are nevoie urgentă de o actualizare, de o soluție completă care să aducă la un numitor comun interesele proprietarilor și ale chiriașilor și să le asigure acestora un spațiu sigur, transparent și rapid pentru ca ei să-și gestioneze chiria ușor, având toate datele necesare pentru luarea unei decizii în timp real. Pentru toate acestea, Milluu este soluția!”, declară Florin Stoian, CEO & Fondator Milluu.

Early Game Ventures este un fond de investiţii cu capital de risc (venture capital) finanțat  cu prioritate prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 şi cofinanțat  prin Fondul European de Dezvoltare Regională.