Doi antreprenori vor să vândă online piatră naturală de 7 milioane de euro

Andreea Neferu 10/01/2017 | 12:54 Ştiri
Doi antreprenori vor să vândă online piatră naturală de 7 milioane de euro

Compania Rock Star Construct, care operează magazinul online dedicat pietrei naturale PiatraOnline, mizează anul acesta pe afaceri de peste 7 milioane de euro, în creștere cu peste 40% față de anul anterior.

„Ne dorim să explorăm mai mult zona de B2B din România și să creștem piețele din Europa, acolo unde avem deja nenumărați clienți încă din 2014”, spune Mariana Constantinescu-Brădescu (foto), managing partner al Rock Star Construct, companie care a livrat anul trecut produse pentru 6.000 de proiecte și clienți.

Compania a înregistrat anul trecut vânzări de peste 5 milioane de euro, în creștere de la 4,4 milioane de euro în 2015, potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor.

Compania, controlată de Mariana Constantinescu-Brădescu și de soțul său, Sergiu Constantinescu, vrea să investească anul acesta 400.000 de euro într-un nou spațiu de depozitare.  Rock Star Construct a fost înființată în urmă cu zece ani.

 


FOTO: PiatraOnline 

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.