Dezvoltatorul STC Partners a vândut 50% din prima fază a ansamblului rezidenţial Quartier Azuga din Bucureşti

Andrei Dumitru 30/05/2023 | 13:04 Ştiri
Dezvoltatorul STC Partners a vândut 50% din prima fază a ansamblului rezidenţial Quartier Azuga din Bucureşti

La mai puțin de şase luni de la startul construcţiei proiectului Quartier Azuga din Bucureşti, dezvoltatorul STC Partners anunţă că vinde 50% din apartamentele din prima fază.

”În nici şase luni de la startul construcţiei proiectului Quartier Azuga, dezvoltatorul STC Partners vinde 50% din apartamentele din prima fază. De la familii, la corporatişti care lucrează în zona Aviaţiei/ Pipera sau persoane care deja locuiesc în această zonă şi îşi doresc un spaţiu de locuire îmbunătăţit şi până la investitori individuali interesaţi să investească în apartamente de calitate, acestea reprezintă principalele categorii de cumpărători în ansamblul rezidenţial Quartier Azuga, situat în zona Doamna Ghica”, anunţă dezvoltatorul.

Ansamblul rezidenţial Quartier Azuga oferă circa 50% de energie verde şi asigură economisirea de până la 70% a costurilor cu facturile de gaze şi electricitate, un nivel scăzut al emisiilor de carbon, costuri comune mici.

Prima fază a proiectului va cuprinde două clădiri cu un număr total de 93 de apartamente, de la studiouri duble la apartamente cu 4 camere, printre care şi apartamente cu grădină sau penthouse-uri, şi va fi finalizată în prima jumătate a anului 2024 cu primii rezidenţi aşteptaţi să se mute în al treilea trimestru al anului 2024, urmată de faza II în paralel şi cu un termen de finalizare al întregului proiect la mijlocul lui 2025.

“Continuăm şi cu alte veşti bune pentru proiect şi rezidenţii acestuia, legate de infrastructura din zonă, unde aşteptăm finalizarea pasajului Doamna Ghica chiar în această toamnă şi care va oferi posibilitatea unei călătorii de 10 minute cu maşina până în cartierele Aviaţiei/ Pipera, una dintre zonele cheie de interes din Bucureşti”, spune Adi Steiner, Managing Partner, STC Partners.