Dezvoltatorul mallului AFI Cotroceni începe construcția primului său proiect de locuințe din România

Andreea Neferu 12/02/2018 | 12:35 Ştiri
Dezvoltatorul mallului AFI Cotroceni începe construcția primului său proiect de locuințe din România

Dezvoltatorul israelian AFI Europe România a primit autorizația de construire pentru proiectul AFI City, primul ansamblu rezidențial pe care compania îl va ridica pe plan local.

Construcția AFI City, proiect situat în zona Bucureștii Noi din Capitală, va fi realizată în două etape, lucrările pentru prima fază, care va cuprinde 190 de apartamente și 228 de locuri de parcare supraterane, fiind programate să demareze în următoarele două luni.

„Ne-am extins activitatea pe piața din România prin dezvoltarea primului nostru proiect rezidențial în București. În prezent, construim 1.000 de apartamente în Belgrad, Cracovia, Riga și Praga (…). Ne dorim să aducem acest lucru și în România”, a spus David Hay, CEO al AFI Europe România.

AFI Europe a construit în România centrele comerciale AFI Cotroceni și AFI Ploiești, birourile AFI Park din București, iar acum are în lucru proiectul office AFI Tech Park din Capitală, respectiv proiectul mixt birouri-mall AFI Brașov.


Sursă foto: AFI Europe România

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.
d