Dezvoltatorul Gran Via Real Estate investeşte 26 de milioane euro în extinderea proiectului Gran Via Marina de la Constanţa

Andrei Dumitru 22/06/2022 | 10:44 Ştiri
Dezvoltatorul Gran Via Real Estate investeşte 26 de milioane euro în extinderea proiectului Gran Via Marina de la Constanţa

Gran Via Real Estate, dezvoltatorul de origine spaniolă, a anunţat miercuri că va continua investiţiile pe piaţa imobiliară românească prin extinderea proiectului său de la Constanţa, Gran Via Marina, cu două noi blocuri cu 190 de apartamente, investiţia pentru această a doua fază fiind de 26 de milioane de euro.

Gran Via Marina reprezintă un proiect amplu rezidenţial, ce urmează să fie dezvoltat în mai multe faze. Prima fază a fost livrată anul trecut, fiind vorba de un total de 192 de apartamente şi o piscină dedicată rezidenţilor.La final, proiectul va avea opt blocuri cu un numar de aproximativ 1.000 de apartamente, precum şi spaţii verzi, alei pietonale, loc de joacă pentru copii, piscină şi un teren de sport.

“Traversăm o perioadă dificilă, în care ne confruntăm pe de o parte cu o creştere explozivă a costurilor materialelor de construcţii, energiei şi forţei de muncă calificate, pe de altă parte cu o serie de incertitudini având în vedere conflictul de la graniţa cu Ucraina. Cu toate acestea, nu oprim investiţiile şi continuăm extinderea proiectului de la Constanţa. Considerăm că proprietaţile imobiliare rămân o bună protecţie împotriva inflaţiei”, explică Antoanela Comşa, preşedinte Gran Via Real Estate.

Gran Via include studiouri, apartamente cu două şi trei camere, duplexuri cu trei şi patru camere situate la parter sau la ultimele etaje. Preţurile pleacă de la 86.000 euro plus TVA, preţ pentru pachet conţinând apartament şi loc de parcare inclus. Faza a doua va fi livrată în 2023.

Gran Via are un istoric de peste 15 ani pe piaţa românească, specializându-se în reconversia unor foste loturi industriale în proiecte rezidenţiale. Dezvoltatorul a finalizat în Bucureşti peste 2.000 de apartamente în proiecte precum Gran Via Park, Timişoara 58 (ambele în sectorul 6 al Capitalei) şi Aviaţiei Apartments, în sectorul 1. În Constanţa, dezvoltatorul a finalizat în 2021 prima fază a Gran Via Marina şi are în construcţie faza a doua a acestui proiect.