Detalii de ultimă oră. Când ar putea avea loc dezvăluirea noului iPhone 12

NewMoney 11/09/2020 | 11:14 Fapt Divers
Detalii de ultimă oră. Când ar putea avea loc dezvăluirea noului iPhone 12

A venit luna septembrie, ceea ce înseamnă că noile produse Apple ar trebui să fie la orizont! Deși calendarul exact al anunțurilor ar putea ajunge să fie diferit de cel obișnuit din cauza pandemiei, noile produse așteptate la un moment dat în această toamnă includ modelele iPhone 12 și Apple Watch Series 6, un iPad Air de 10,8 inci, un HomePod mai mic, căști AirPods și, eventual, chiar un nou Apple TV.

Blogul japonez Mac Otakara a raportat săptămâna aceasta că Apple intenționează să introducă modelele iPhone 12 și Apple Watch Series 6 la un eveniment (probabil virtual) în a doua jumătate a lunii octombrie. Acest zvon este susținut de un leaker de încredere care a spus că modelele din seria 6 nu vor fi anunțate în septembrie.

iPhone 12 Pro ar putea să fie lansat în opțiunea de culoare „Dark blue”

O pereche de rapoarte din această săptămână au susținut că Apple intenționează să facă modelele sale iPhone 12 Pro disponibile într-o nouă culoare albastru închis care să înlocuiască finisajul Green Midnight oferit pentru modelele iPhone 11 Pro.

Ca și în cazul celor mai recente iPad Pro, modelele iPhone 12 Pro sunt prevăzute să aibă un cadru din oțel inoxidabil cu margini plate și sticlă mată pe spate. Dispozitivele sunt prevăzute și cu un scaner LiDAR lângă sistemul de camere din spate cu lentile triple, care ar trebui să deschidă calea pentru experiențe îmbunătățite de realitate augmentată în cadrul aplicațiilor acceptate.

În timp ce se așteaptă ca toate modelele iPhone 12 să aibă afișaje OLED și suport 5G, un raport din această săptămână susținea că doar modelul de ultimă generație de 6,7 inci ar putea obține cea mai rapidă versiune de 5G cunoscută sub numele de mmWave.