Dedeman deschide al 45-lea magazin la Bacău

Gabriel Bucur 14/12/2016 | 11:48 Ştiri
Dedeman deschide al 45-lea magazin la Bacău

Dedeman inaugurează cel de-al 45-lea magazin din rețea în 21 decembrie, la Bacău, orașul unde compania românească mai are o unitate, dar și sediul central al afacerii.

Investiția în noul magazin Dedeman s-a ridicat la suma de 12 milioane de euro, iar lucrările de construcție și amenajare au durat mai puțin de patru luni.

Noua unitate, amplasată pe strada Abatorului, nr. 5, deservește mai ales populația din nordul orașului. Magazinul are 15.000 de metri pătrați, o parcare cu 370 de locuri și o seră de 2.000 de metri pătrați. În noul magazin vor lucra 216 angajați, iar o parte din ei au fost transferați de la unitatea existentă în Bacău, situată pe strada Republicii.

Deoarece ne dorim ca produsele și serviciile noastre să fie accesibile unui număr cât mai mare de clienți, punem accent pe dezvoltarea rețelei de magazine fizice, fără să neglijăm investițiile în magazinul nostru online”, a declarat Dragoş Pavăl, co-fondator și preşedinte al Dedeman.

Totodată, noul magazin este o ocazie în plus pentru băcăuani să testeze aplicația Dedeman pentru mobil care, printr-o simplă scanare a codului de bare de pe eticheta de preţ a produselor de la raft, oferă toate informaţiile şi caracteristicile acestora, precum și opțiunea achiziției online.

Dedeman este lider național în retailul materialelor de construcții și al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc. Compania, fondată în 1992 de frații Dragoș și Adrian Pavăl, încheie anul 2016 cu 45 de magazine la nivel național, două centre logistice, un parc auto propriu și peste 9.200 de angajați, în vreme ce cifra de afaceri a companiei a depășit un miliard de euro.

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.