Decizie-surpriză: Tarom renunță la patru curse externe de pe aeroportul din Iași

Andreea Neferu 17/03/2017 | 16:44 Ştiri
Decizie-surpriză: Tarom renunță la patru curse externe de pe aeroportul din Iași

Operatorul aerian de stat Tarom a suspendat operararea unor rute externe de pe aeroportul din Iași, „ca urmare a limitărilor impuse de indisponibilități din parcul de aeronave”, informează compania. Potrivit Aeroportului Iași, este vorba despre cursele către Munchen, Madrid, Roma și Bologna.

Două aeronave au fost retrase din flota Tarom în luna octombrie, iar înlocuirea acestora nu s-a finalizat la timp pentru operarea programului de vară pentru anul 2017, motiv pentru care s-a renunțat la câteva curse externe.

Potrivit informațiilor de pe site-ul companiei, Tarom operează zboruri externe din Iași către Madrid, Munchen, Iași, Bologna, Roma, Torino, Tel Aviv, Londra.

De pe aeroportul din Iași au curse externe și Wizz Air și Blue Air, cei mai mari jucători de pe piața locală aeriană.


FOTO: Mediafax

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.