Decizie şoc a producătorilor serialului de succes „The Witcher”

Elena Marinescu 23/01/2020 | 18:57 Timp Liber
Decizie şoc a producătorilor serialului de succes „The Witcher”

Netflix va adapta „The Witcher” sub formă de film de animaţie, după ce a fost serial cu Henry Cavill şi joc video. Lauren Hissrich, creatoarea serialului produs de Netflix a confirmat informaţia pe contul ei de Twitter.

„Este o zi mare pentru universul Witcher. Păstrez secretul de mai mult de un an”, a scris ea, redistribuind un mesaj de pe un cont Netflix. „Zvonurile sunt adevărate, o nouă poveste cu Witcher este în lucru! Filmul de animaţie „The Witcher: Nightmare of the Wolf”. La conducere va fi producătorul executiv Lauren Hissrich, scenarist – Beau DeMayo, alături de studioul Mir căruia îi datorăm „Legend of Korra”, potrivit Netflix.

Serialul fantasy, adaptat după opera literară a scriitorului polonez Andrzej Sapkowski, este difuzat de Netflix din 20 decembrie, informează News.ro. Este povestea a trei destine care se întrepătrund în lumea vastă a Continentului, unde oamenii, elfii, witcherii, gnomii şi monştrii se luptă pentru a supravieţui şi evolua şi acolo unde binele să răul nu sunt uşor de identificat. Povestea a fost inspirată din diferite mitologii slave, nordice şi antice.