Decimas, restaurantul Sultan și Primăria Sectorului 2, printre noii chiriași ai centrului comercial Veranda  

Cristina Dobreanu 05/10/2017 | 18:31 Ştiri
Decimas, restaurantul Sultan și Primăria Sectorului 2, printre noii chiriași ai centrului comercial Veranda  

Companiile Decimas, Penti, Forfecilă, dar și Primaria Sectorului 2 și restaurantul Sultan sunt noii chiriași ai Veranda Mall Obor, cel mai mare centru comercial de proximitate din România, cu o suprafață totală închiriabilă de 27.500 metri pătrați.

Astfel, retailerul spaniol de echipamente sportive Decimas a inaugurat un spațiu comercial de 245 de metri pătrați în incinta proiectului din cartierul Obor. Odată cu deschiderea noului spațiu din Veranda Mall, Decimas ajunge la trei magazine în București și patru la nivelul întregii țări. Retailerul spaniol Decimas a deschis primul magazin din România în anul 2014.

La rândul său, Penti, lanțul de lenjerie din Turcia, una dintre cele mai extinse rețele de magazine din România, a inaugurat un nou spațiu comercial în Veranda Mall, pe o suprafață de circa 100 de metri pătrați. În România, retailerul deține aproximativ 40 de magazine, iar la nivel global operează 400 de unități în aproximativ 30 de țări.

Cu un spațiu alocat de circa 90 de metri pătrați, Primaria Sectorului 2 va muta o parte din activitatea Evidentei Populației în cadrul Veranda Mall, locația urmând să fie inaugurată la jumătatea lunii octombrie.

Lantul de frizerii și hair-styling pentru copii “Forfecilă” va inaugura în Veranda Mall, la finalul lunii octombrie, cel de-al treilea spațiu de profil din București, unde va ocupa o unitate cu o suprafață de aproximativ 65 de metri pătrați.

Începând cu luna septembrie, Veranda Mall completează și mixul de chiriași din zona food-court cu restaurantul cu specific turcesc Sultan, care a închiriat un spațiu de aproximativ 60 de metri pătrați. Sultan inaugurează, astfel, primul său restaurant într-un centru comercial.

„Noi suntem foarte concentrați pe optimizarea continuă a mixului de chiriași, studiind cu atenție preferințele vizitatorilor și cele mai performante branduri din fiecare categorie pentru a îi identifica pe cei mai buni și cei mai potriviți”, a declarat Carmen Ravon, Head of Retail Leasing în cadrul companiei de consultanță imobiliară CBRE, agentul exclusiv de închiriere a centrului comercial din cartierul Obor.

Mallul Veranda a fost inaugurat pe 27 octombrie anul trecut, în urma unor investiții de aproximativ 60 de milioane de euro.

Printre chiriașii Veranda Mall se numară Carrefour, C&A, H&M, TATI, CCC, Deichmann, LC Waikiki, Noriel, Pepco, Gerovital, Sephora, Yves Rocher, Optiblu, Sensiblu, Maxbet, KFC, DM drogerie markt, Starbucks, McDonald’s, Salad Box, Orange, Arsis-Vodafone sau IQ BOX – Telekom. În centrul comercial sunt prezenți aproximativ o sută de retaileri.

Cristina Dobreanu a debutat în presa scrisă acum 12 ani, la România liberă. Apoi a scris la revistele de business și after business Income Magazine și Forbes România, și la portalul de business Profit.ro. A participat, în 2010, la proiectul “Study and information Programme for Young Journalists from South East Europe”, (Berlin, Germania), realizat de Konrad Adenauer Stiftung. Este specializată pe politică externă și macroeconomie, dar acoperă din punct de vedere editorial subiecte legate de lumea antreprenorială.