Decathlon a deschis magazinul cu numărul 22

Andreea Neferu 14/12/2017 | 18:14 Ştiri
Decathlon a deschis magazinul cu numărul 22

Retailerul francez de articole sportive Decathlon a inaugurat astăzi primul său magazin din Piatra Neamţ, în urma unei investiții de 650.000 de euro. Astfel, compania ajunge la o rețea de 22 de magazine în țară.

Magazinul Decathlon din Piatra Neamţ are o suprafaţă de circa 800 de metri pătrați.

“Pentru Decathlon anul 2017 a fost unul intens (…) Am sesizat la Piatra Neamț o cerere tot mai crescută pentru produsele pe care le comercializăm, iar pentru primul an estimăm circa 100,000 de vizite”, a declarat Alex Domşa, director de expansiune al Decathlon România.

În urmă cu câteva zile, compania a mai deschis o unitate la Buzău.

Decathlon a încheiat anul trecut cu afaceri de 136 de milioane de euro, potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor.

Anul acesta, compania a inaugurat primul său spaţiu logistic România, care va aproviziona trei state sud-est europene. Situat aproape de București, în Ștefăneștii de Jos, spațiul logistic a implicat o investiție de 4 milioane de euro și are o suprafață totală de 29.000 de metri pătrați.


Sursă foto: Decathlon

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.