Decathlon deschide un magazin în Botoșani, al 20-lea din țară

Gabriel Bucur 06/07/2017 | 15:55 Ştiri
Decathlon deschide un magazin în Botoșani, al 20-lea din țară

Retailerul european de articole sportive Decathlon deschide vineri primul magazin din Botoșani, în incinta Botoșani Shopping Center. Odată cu această inaugurare, rețeaua ajunge la un număr total de 20 de centre de desfacere în țară.

„Anul acesta continuăm extinderea rețelei de magazine (…). Am ales să deschidem al cincilea magazin din zona Moldovei la Botoșani, pentru că am avut numeroase reacții pozitive de la clienți fideli, care își doreau un magazin Decathlon în orașul lor”, a declarat Alex Domșa, director de expansiune în cadrul Decathlon România.

Magazinul Decathlon din Botoșani are o suprafață de 1.100 de metri pătrați, dispune de peste 5.000 de articole și echipamente, destinate pentru peste 50 de sporturi, precum drumeție montană, natație, sporturi de echipă, fitness, alergare, sporturi de combatere, tenis, vânătoare, pescuit, echitație, ciclism, role, patinaj sau schi, iar produsele sunt dedicate tuturor categoriilor de vârstă.

Produsele pot fi achiziționate și în cadrul magazinului online Decathlon.

De asemenea, se vor organiza „periodic și evenimente sportive specifice, de care toți botoșănenii se vor putea bucura în mod gratuit”, a spus Marc Pitner, directorul magazinului Decathlon din Botoșani.

 


FOTO: Decathlon / Facebook.com

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.