Dăncilă: Șeful CNAIR și-a asumat termene total nerealiste şi a dezinformat

NewMoney 09/07/2019 | 14:29 Ştiri
Dăncilă: Șeful CNAIR și-a asumat termene total nerealiste şi a dezinformat

Premierul Viorica Dăncilă, a declarat, la începutul şedinţei de Guvern de marţi, că a cerut demiterea şefului interimar CNAIR, Narcis Neaga, deoarece conducerea companiei şi-a asumat termene nerealiste şi a dezinformat cu privire la stadiul proiectelor.

„Conducerea CNAIR a blocat, în mod nejustificat, evoluţia unor proiecte şi dau exemplu autostrăzii Sibiu-Piteşti, secţiunea 4, care avea documentaţia gata din mai 2018, însă actualul management a anulat-o şi mai bine de un an nu a făcut niciun demers pentru promovarea investiţiei”, a declarat Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei de guvern, citează Mediafax.

„Un alt exemplu îl reprezintă secţiunile 3 şi 4 aferente drumului expres Craiova – Piteşti care sunt blocate de CNAIR, deşi documentaţia este definitivată în din 2017. Aceeaşi conducere a Companiei Naţionale şi-a asumat termene total nerealiste şi a dezinformat cu privire la stadiul şi evoluţia unor investiţii majore. Mă refer la deschiderea integrală a circulaţiei pe autostrada Sibiu – Nădlac, precum şi realizarea a 180 de km de autostradă, până la final de an. Din acest motiv am cerut demiterea directorului interimat CNAIR”, a mai spus Dăncilă.

Premierul a avut un mesaj şi pentru ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. „Nu mai accept niciun fel de intârziere, nici din partea autorităţilor, nici a constructorilor, am încredere că vă veţi implica în continuare”.

Viorica Dăncilă a cerut luni demiterea lui Narcis Neaga, şef interimar CNAIR.

FOTO: Mediafax