Dan Șucu, proprietarul Mobexpert, a achiziționat 50% din acțiunile FC Rapid București

Andrei Dumitru 24/05/2022 | 16:26 Ştiri
Dan Șucu, proprietarul Mobexpert, a achiziționat 50% din acțiunile FC Rapid București

Cunoscutul om de afaceri și proprietar al brandului Mobexpert, Dan Șucu, este noul acționar al FC Rapid București, acesta urmând a deține 50% din acțiunile clubului, celelalte 50% fiind deținute de Victor Angelescu.

„Ne dorim ca Rapid să redevină o echipă puternică, care an de an să lupte cu șanse reale la câștigarea titlului din Liga 1. Și, de ce nu, sperăm pe viitor să ne aducă satisfacțiile dorite și în competițiile europene.

Da, ne-am dori mult ca toți fanii Rapidului să fie din nou mândri de performanțele echipei. Și tot pentru fanii noștri, ne vom strădui ca aceste performanțe să fie obținute prin seriozitate și corectitudine.

Ne dorim ca Rapid să fie un exemplu în Liga 1, de club ce își respectă promisiunile cu adevărat. Jucătorii și angajații Clubului să fie plătiți bine și fără întârzieri, iar contractele semnate cu partenerii să fie onorate întocmai și fără excepții” se arată într-un mesaj transmis de noul acționariat pe portalul fcrapid.ro.

Miercuri, de la ora 13:00, va avea loc evenimentul de prezentare a domnului Șucu, în cadrul unei conferințe de presă speciale, ce se va desfășura la stadionul Rapid – Giulești și va fi transmisă, în direct, pe paginile de Facebook și YouTube – FC Rapid 1923.