Dan Șucu, investitor în sezonul doi din „Imperiul Leilor”. Ce se întâmplă cu jurații vechi

Andrei Dumitru 15/12/2020 | 12:50 Ştiri
Dan Șucu, investitor în sezonul doi din „Imperiul Leilor”. Ce se întâmplă cu jurații vechi

Dan Șucu, creatorul și proprietarul brandului românesc de mobilă și home/deco, Mobexpert va fi unul dintre investitorii emisiunii Imperiul Leilor.

Șucu a intrat în lumea antreprenoriatului după 1990 și a dezvoltat de la an la an Mobexpert, grupul său având în prezent 26 de hypermarketuri și magazine de mobilă, atât în țară, cât și în străinătate, 8 fabrici, 2.300 de angajați și o cifră de afaceri de peste 200 de milioane de euro.

Când începe sezonul 2 din Imperiul Leilor

Din informațiile Paginademedia.ro, o parte dintre „lei” vor rămâne în juriul, iar alții vor fi schimbați. Râmân în juriu Dragoș Petrescu (City Grill) și Mohammad Murad (Phoenicia).

Dan Șucu, despre prezența sa la Imperiul Leilor: ”Cred că este timpul ca din ce în ce mai mulți antrepreori din România să facă propagandă pentru ideea de antreprenoriat. Cu cât mai mulți tineri vor porni o afacere și vor fi independenți, cu atât mai bine ne va fi tuturor.

Mi-ar plăcea să descopăr o afacere care să se transforme într-un produs, într-un serviciu, pe care să-l poți marketa imediat. Idealul ar fi un produs în care să pot să investesc alături de noul meu partener și care să fie pe piață în cât mai scurt timp din clipa în care am decis sau chiar pe perioada în care acest show o să fie pe post

Am un milion de sfaturi pentru cei care vin în emisiune, dar după atâția ani de afaceri am și capacitatea de a sintetiza. Există o singură calitate pe care trebuie să o aibă un antreprenor: încrederea în sine. Ca să poți să reușești este foarte puțin probabil să o faci din prima încercare: vei cădea, te vei ridica de multe ori, dar într-un final vei reuși.”

Sezonul 2 din Imperiul Leilor va începe pe 10 februarie la Pro TV.