Dan Barna, după anunţul PNL privind susţinerea lui Nicuşor Dan: Este un mare pas înainte

NewMoney 27/02/2020 | 12:57 Ştiri
Dan Barna, după anunţul PNL privind susţinerea lui Nicuşor Dan: Este un mare pas înainte

Liderul USR, Dan Barna, a reacţionat, joi, după anunţul PNL privind susţinerea lui Nicuşor Dan pentru funcţia de primar general. ”Este un mare pas înainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la Bucureşti”, a afirmat Barna.

”O veste bună – PNL tocmai a anunţat că îl susţine pe Nicuşor Dan, candidatul USR pentru Primăria Capitalei. Anunţul este un mare pas înainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la Bucureşti”, a scris, joi Dan Barna, pe Facebook.

USR a anunţat de mult că-l va susţine pe Nicuşor Dan pentru Primăria Captalei, iar Dan Barna preciza, miercuri, că, în următoarele două săptămâni, ar trebui anunţat candidatul Alianţei USR-PLUS. PLUS îl susţine pe fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu.

Nicuşor Dan este susţinut de PNL pentru Primăria Capitalei, a anunţat joi liderul liberal Ludovic Orban, care a precizat că din cercetarea sociologică a PNL a rezultat că toţi candidaţii PNL au şansa de a câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei, nu şi bătălia cu PSD. El a acuzat-o pe Gabriela Firea că ”a făcut praf Bucureştiul”.