C&W Echinox își întărește echipa de retail

Gabriel Bucur 26/04/2017 | 19:01 Ştiri
C&W Echinox își întărește echipa de retail

Cushman & Wakefield Echinox își consolidează echipa de retail, fapt pentru care a recrutat-o pe Dana Radoveneanu, specialistă cu o experiență de 6 ani pe piața de retail locală. Ea va fi responsabilă de închirierea de spații de retail în centrele comerciale din București și din țară și va urmări dezvoltarea portofoliului de clienți ai C&W Echinox pe acest segment.

„Trecerea de la un retailer la consultanță imobiliară a fost un pas natural în evoluția carierei mele, care îmi va permite să am o perspectivă completă asupra pieței de retail”, a declarat Dana Radoveneanu, senior consultant – Retail Agency în cadrul Cushman & Wakefield Echinox.

Dana Radoveneanu deține un master în finanțe corporative la Academia de Studii Economice din București și a activat în ultimii 6 ani în cadrul companiei Lagardere, unde s-a ocupat de dezvoltarea rețelei de magazine Inmedio în malluri și galerii comerciale și a rețelei de magazine 1 Minute în clădiri de birouri, precum și a celorlalte branduri din portofoliul companiei: Voyage Cafe, So! Coffee, Hub Convenience, etc.

„Ne bucurăm să putem lărgi echipa de retail cu o persoană care are experiență și o înțelegere profundă a businessului în zona de retail. Ne concentrăm în livrarea celor mai bune rezultate pentru clienții noștri și în dezvoltarea continuă a departamentului de retail care reprezintă o linie de business strategică a C&W Echinox”, a spus Bogdan Marcu, partner – Retail Agency în cadrul Cushman & Wakefield Echinox.

Cushman & Wakefield Echinox este unul dintre cei mai activi consultanți imobiliari pe segmentul de retail, după ce și-a pus amprenta pe centre comerciale importante din București și din țară. Per total, în 2016, departamentul de retail al C&W Echinox a intermediat tranzacții de închiriere în suprafață de peste 20.000 de metri pătrați în România.

 


FOTO: Cushman & Wakefield Echinox

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.