Cushman & Wakefield Echinox aduce un nou specialist în departamentul industrial

NewMoney 20/07/2017 | 14:11 Ştiri
Cushman & Wakefield Echinox aduce un nou specialist în departamentul industrial

Cushman & Wakefield Echinox, companie specializată în serviciile imobiliare comerciale, își consolidează departamentul industrial prin recrutarea Anamariei Tihu, specialistă cu peste zece ani de experiență în vânzări.

Ea va ocupa poziția de Senior Consultant și se va ocupa de intermedierea închirierii de spații logistice și de depozitare, dar și de dezvoltarea portofoliului de clienți ai companiei.

„După zece ani de vânzări în domeniul logistic, am acceptat oportunitatea de a activa în domeniul consultanței imobiliare și am încredere că experiența mea de până acum mă va ajuta să performez și în noua direcție aleasă”, a declarat Anamaria Tihu.

Noul Senior Consultant al Cushman & Wakefield Echinox deține un master în „Sisteme Telematice pentru Transporturi” la Universitatea Politehnică din București și a activat în ultimii zece ani la compania DHL, iar ultima poziție ocupată a fost cea de Account Manager. La DHL, Anamaria Tihu a parcurs toate etapele de dezvoltare și s-a ocupat de menținerea și dezvoltarea portofoliului de clienți. Printre clienții cu care Anamaria a lucrat, se numără: Aqua Carpatica, Lukoil, Romatsa, Goodyear sau Alka.

În ultimele 12 luni, departamentul industrial al Cushman & Wakefield Echinox a intermediat tranzacții de închiriere de spații de depozitare cu o suprafață de 60.000 de metri pătrați și gestionează în prezent negocieri pentru încă aproximativ 50.000 de metri pătrați.

Cushman & Wakefield Echinox este afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent. Echipa, formată din peste 50 de specialiști, asigură o gamă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor pe toate segmentele pieței imobiliare, inclusiv pe piața rezidențială. Cushman & Wakefield este unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale.

 


FOTO: Mediafax