Cum vrea Lamborghini să te facă să cumperi mai multe telefoane Apple?

NewMoney 13/05/2020 | 12:14 Fapt Divers
Cum vrea Lamborghini să te facă să cumperi mai multe telefoane Apple?

Lamborghini a anunțat săptămâna trecută că toți utilizatorii de iPhone și iPad vor putea vedea noul Huracán EVO RWD Spyder folosind Realitatea Augmentată și Apple Quick AR.

Utilizatorii Apple pot vizita site-ul web Lamborghini pe ‌iPhone‌ sau ‌iPad‌, atingeți „Vedeți în AR” lângă anunțul Huracán EVO RWD Spyder, iar vehiculul va putea fi vizualizat în AR. Utilizatorii pot roti și extinde dimensiunea mașinii pentru a privi mai atent detaliile interioare și exterioare și pentru a le face fotografii.

Întreaga gama Lamborghini va fi disponibilă pe aplicația Apple

Conform Lamborghini, această caracteristică AR Quick Look va fi în curând disponibilă pentru întreaga sa gamă de vehicule. Phil Schiller, vicepreședinte Apple, a comentat lansarea funcției AR, menționând că ideea a pornit de la faptul că ca oamenii doreau să poată vedea noul model Lamborghini fără să fie nevoiți să-și părăsească locuințele.

„Apple are grijă profund de oamenii din Italia și de prietenii noștri de la Lamborghini. Ne inspirăm din angajamentul lor de a reveni la locul de muncă în siguranță în acest moment critic ”, a declarat„ Phil Schiller‌, vicepreședintele responsabil de marketing la Apple.

„Apple și Lamborghini împărtășesc o pasiune deosebită pentru design și inovație. Suntem încântați să susținem lansarea noului Lamborghini cu tehnologia de realitate augmentată a Apple, astfel încât fanii lor din întreaga lume să o poată experimenta din siguranța propriilor case. ”

Pentru a utiliza AR pe un telefon iPhone‌ și ‌iPad‌, veți avea nevoie de iOS 11 sau mai recent și de un dispozitiv cu procesor A9 sau mai recent. Aceasta include ‌iPhone‌ 6 și mai târziu, iPad Pro, ‌iPad‌ (a 5-a generație sau mai târziu), ‌iPad‌ mini (a 5-a generație sau mai târziu), iPad Air (a 3-a generație) și iPod touch (a 7-a generație).