Cum vrea Google să te facă să uiți de WhatsApp și să folosești propriul lor sistem de mesagerie

NewMoney 14/08/2020 | 12:25 Fapt Divers
Cum vrea Google să te facă să uiți de WhatsApp și să folosești propriul lor sistem de mesagerie

Google și-a îmbunătățit rivalul iMessage și WhatsApp, Google Messages cu câteva funcții noi și interesante, perfecte pentru comunicarea cu cei dragi în timpul pandemiei.

Principala îmbunătățire a Google Messages constă în capacitatea de a trimite emoticoane animate.

„În aceste zile, mesageria este importantă pentru cei dragi, mai ales, pentru că nu au putut să se vadă în persoană. Să rămânem în contact cu ei este foarte important acum și poate însemna sprijin. De acum puteți să comunicați cu oamenii dragi în moduri mai personale și expresive.”

Viteza cu care puteți răspunde la mesaje a fost îmbunătățită.

Ca să accesați emoticoanele animate, va trebui să țineți apăsat câteva secunde pe mesaj și vă vor apărea toate, în funcție de starea pe care vreți să o exprimați.

De asemenea, veți putea să partajați imagini în chat.

Sistem de mesagerie vocală Google

Dacă fotografiile sau emoticoanele nu pot transmite emoțiile și sentimentele pe care vreți să le vadă cei dragi, veți putea trimite fără probleme mesaje vocale direct din mesageria telefonului.

Tot ce trebuie să faceți este să țineți apăsat pe butonul din bara de compunere a mesajelor și veți putea înregistra ce doriți.

Apelurile video vor putea fi posibile, de asemenea, cu aplicația Google Duo.

În legătură cu această nouă funcționalitate, Google a spus:

„În ultimele luni, cei mai mulți dintre noi s-au bazat pe diferite moduri de a păstra legătura cu prietenii și familia, pentru că nu s-au putut vedea în persoană. Cu ajutorul Google Duo, veți putea trece ușor de la mesaje text la apeluri video.”

Chiar dacă unele dintre aceste caracteristici se află deja integrate și în alte aplicații, Google consideră că vine în ajutorul milioanelor de utilizatori. De asemenea, odată ce vor testa noile funcționalități, oamenii vor saluta efortul Google de a facilita comunicarea cu cei dragi pe timpul pandemiei.