Cum va arăta mallul pe care NEPI îl construiește, la anul, în Târgu Mureș

Gabriel Bucur 13/09/2017 | 16:01 Ştiri
Cum va arăta mallul pe care NEPI îl construiește, la anul, în Târgu Mureș

NEPI Rockcastle, cea mai mare companie imobiliară din Europa Centrală și de Est, va investi 50 de milioane de euro în dezvoltarea unui nou centru comercial, la anul, în orașul Târgu Mureș.

Lucrările pentru construcția noului mall, care va avea o suprafață închiriabilă de peste 50.000 de metri pătrați, vor începe și se vor încheia în 2018. Centrul comercial va dispune de 1.500 de locuri de parcare și va găzdui branduri noi, locale și internaționale, un hipermarket, un cinematograf ultra-modern și spații pentru recreere în zona de restaurante și cafenele.

Construcția va fi certificată ecologic și va beneficia de un sistem care va asigura un consum redus de energie. Terenul pe care va fi amplasat noul proiect de retail din Târgu Mureș se întinde pe o suprafață de 12 hectare, iar dezvoltatorul ia în considerare și amenajarea unui amfiteatru în aer liber, grație poziționării în apropierea culmilor deluroase, fapt ce asigură o panoramă asupra împrejurimilor.

Proiectul va fi amplasat la intersecția dintre Bulevardul 1 Decembrie 1918 și Calea Sighișoarei și face parte din strategia de extindere pe care NEPI Rockcastle o are în România.

„La Târgu Mureș am remarcat că există nevoia unei destinații premium de retail, care să fie aliniată la profilul publicului din regiune. Prin această investiție, ne propunem să oferim vizitatorilor un centru comercial complet, un spațiu ultra-modern de cumpărături și divertisment, cu branduri internaționale aduse în premieră și opțiuni unice de petrecere a timpului liber”, a declarat Iuliu Bartha, Asset Manager în cadrul NEPI Rockcastle.

 


FOTO: Wikipedia.org

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.