Cum te poți înscrie la emisiunea Imperiul Leilor de pe Pro TV dacă ești antreprenor și ai nevoie de finanțare

Andrei Dumitru 16/09/2020 | 11:29 Fapt Divers
Cum te poți înscrie la emisiunea Imperiul Leilor de pe Pro TV dacă ești antreprenor și ai nevoie de finanțare

Înscrierile pentru noul sezon al emisiunii Imperiul Leilor au început, iar cei cinci investitori abia așteaptă să-și găsească noi parteneri de business, anunță Pro TV.

În ciuda pandemiei de coronavirus, primul sezon al emisiunii a reușit să schimbe viețiile câtorva concurenți care și-au pus sufletul pe tavă în fața investitorilor. Printre ei se află Ana Pitic și Oana Corcodel.

Premisa show-ului este simplă – oricine are deja o afacere, vrea să se dezvolte și are idei fabuloase, chiar dacă sunt la început de drum, apare în fața a cinci ”Lei” – 5 oameni de afaceri de succes din România, pentru a-și prezenta inovația.

Afaceri finanțate la Imperiul Leilor

Cristian Onețiu și Mohammad Murad le-au lansat „la apă” pe cele două tinere de 20 de ani care și-au propus să îmbrace în fustițe cu luminițe toate fetițele din România. În schimbul a 45.000 de euro, fetele au cedat 40% din afacerea pusă pe picioare de ele. Și nu au regretat, fiindcă acum fustițele lor cu leduri se găsesc ușor și pot fi comandate online de pe mai multe site-uri.

Daniela Marișcu a investit în afacerea cuplului Simona și Adrian Atinge, doi soți care i-a convins cu ideea lor de amenjare a locuințelor și birourilor – vitrine cu plante tropicale. Mai mult, l-a ajutat pe Dima Melnic să lanseze Sushi Time, o franciză de livrare la domiciliu a preparatelor sushi.

Cea mai mare investiție de la Imperiul Leilor

Cea mai mare investiție de la Imperiul Leilor, în valoare de 2 milioane de euro, a fost promisă de Mohammad Murad creatorului de modă Alexandru Ciucu. Acesta din urmă l-a convins pe Murad că noua sa linie de sacouri de lux îi va aduce profit.

Imperiul Leilor este un format de televiziune produs în peste 30 de țări, printre care Statele Unite ale Americii, Germania, Spania, Portugalia, Japonia, Australia sau Israel.

Dacă ești antreprenor și ai nevoie de finanțare, te poți înscrie pentru sezonul al doilea folosind formularul de pe site-ul emisiunii.