Cum se antrenează Keanu Reeves pentru Matrix 4 și John Wick 4 – VIDEO

NewMoney 23/12/2019 | 12:19 Timp Liber
Cum se antrenează Keanu Reeves pentru Matrix 4 și John Wick 4 – VIDEO

Keanu Reeves se întoarce la antrenament pentru viitoarele sale roluri ca John Wick și Neo. Actorul american a fost fotografiat alături de echipa Taran Tactical Innovations, sediul central al antrenorul de arme preferat al Hollywood-ului, Taran Butler.

Cu roluri principale în John Wick 4 și The Matrix 4, ambele programate pentru a fi lansate în mai 2021, pentru Keanu Reeves urmează în mod cert doi ani de foc.

Cum se pregătește Keanu Reeves pentru John Wick 4 și Matrix 4

Tarantactical a publicat, în mediul online, o fotografie cu Keanu Reeves gata să își înceapă antrenamentele pentru cele două viitoare filme ale sale pe care fanii abia așteaptă să le vadă.

Într-un interviu acordat PewPewTactical cu câțiva ani în urmă, Butler a explicat de ce a fost „atât de bine” să lucrezi cu Reeves, spunând că întotdeauna acesta dă totul.

„Keanu și-a dorit mereu să fie la cel mai înalt nivel. Nu a fost niciodată mulțumit și puteți vedea în unele videoclipuri YouTube,  că mereu vrea să încerce din nou, să fie mai rapid, să devină din ce în ce mai bun, iar această atitudine este motivul pentru care Keanu este cel mai bun”, a spus Butler.

„Matrix 4” va fi lansat în data de 21 mai 2021, a anunțat Warner Bros. „Matrix 4” va fi regizat de Lana Wachowski. Filmul îi va avea în rolurile principale și pe Keanu Reeves, Yahya Abdul-Mateen II, Carrie-Anne Moss, Neil Patrick Harris și pe Jada Pinkett Smith.

În mod întâmplător, în aceeași zi va fi lansat și „John Wick: Chapter 4”, în care rolul principal îl are ca protagonist tot pe starul hollywoodian Keanu Reeves.