Cum păcălea Mike Tyson controalele antidoping 

NewMoney 08/08/2019 | 14:17 Fapt Divers
Cum păcălea Mike Tyson controalele antidoping 

Fostul pugilist american Mike Tyson a afirmat, la ESPN, că a „păcălit” mai multe controale antidoping folosind urina soţiei şi a copiilor săi.

„Obişnuiam să folosesc urina soţiei mele, până când ea mi-a spus că s-ar putea ca la teste să apar însărcinat. Atunci mi-am zis că mai bine ar fi să folosesc urina copiilor mei”, a declarat el.

Tyson a explicat şi cum scăpa de supravegherea personalului medical la controale, pentru a putea folosi proba falsă de urină. „Majoritatea bărbaţilor, chiar şi homosexualii, nu se simt bine când le arăţi penisul, aşa că atunci când îl arătam, nu le convenea şi plecau”, a spus el.

Mike Tyson, 53 de ani, este o legendă a boxului mondial şi unul dintre cei mai mediatizati sportivi din întreaga lume. Cel mai tânăr campion mondial al greilor, boxerul este prezent în arena sportivă şi mass-media de peste 25 de ani.

Mike a înregistrat primul său mare succes în sportul profesionist în 1986, când a devenit campion WBC. Un an mai târziu, Tyson a devenit deţinătorul centurilor WBC, WBO şi IBF. El a câştigat 44 din 58 de lupte prin knock-out, multe dintre ele din prima repriză.

Dupa ce şi-a încheiat cariera profesională, Mike Tyson a participat la galele de box organizate de World Wrestling Entertainment şi a jucat în trei filme de lung metraj (Rocky Balboa, The Hangover şi Hangover II). În 2011, Mike Tyson a intrat în Boxing Hall International of Fame, iar în aprilie 2012 în WWE Hall of Fame.


FOTO: Mediafax

Sursa: News.ro