Cum ar putea arăta iPhone 13 în 2021 și ce funcții noi va avea

NewMoney 06/08/2020 | 14:50 Fapt Divers
Cum ar putea arăta iPhone 13 în 2021 și ce funcții noi va avea

iPhone 13 ar trebui să fie următorul model lansat de Apple în toamna lui 2021. Rămâne de văzut dacă modelul va purta numărul „ghinionist”, dar ne putem face o idee despre felul în care va arăta și funcțiile noi pe care următorul model Apple le va avea.

Potrivit blogului japonez Macotakara, recunoscut pentru faptul că nu prea dă greș cu dezvăluirile despre produsele Apple, a prezentat un clip video în care apare o presupusă machetă a modelului iPhone 13.

Noul iPhone va avea un ecran de 5.5 inch cu muchii foarte înguste şi fără „breton”. Telefonul pare să fie echipat cu un port USB-C. Aceasta este o machetă scoasă la imprimantă 3D, folosind toate informaţiile adunate de la partenerii Apple, dar şi „surse de pe Alibaba”. Acesta este succesorul iPhone 12 de 5.4 inch care va sosi în toamna acestui an. Sursa afirmă că telefonul va avea camera selfie integrată în ecran, o premieră pentru Apple.

Sursa dezvăluie că noul telefon va avea 4 camere în spate, printre care şi una cu senzor LiDAR.

Jos se află portul USB-C, de care tot auzim de ceva vreme. Apple va face marea trecere la anul, lucru deja realizat pe iPad-uri şi în conformitate cu cerinţele UE legate de standardul USB. Există şi o teorie că iPhone 13 nu va avea porturi şi orificii, axându-se doar pe conectivitate wireles.