Cum a ajuns PeliFilip la o echipă de 65 de avocați în mai puțin de un deceniu

Andreea Neferu 11/02/2017 | 10:00 Oameni
Cum a ajuns PeliFilip la o echipă de 65 de avocați în mai puțin de un deceniu

Parcursul casei de avocatură PeliFilip, fondată în 2008 de Francisc Peli alături de alți patru parteneri, a fost cumva îm­­po­­triva curentului, astfel că, în timp ce eco­­nomia scădea, casa de avo­catură își mărea numărul de avo­cați. Se mai pune însă problema creș­terii când ai ajuns la o echipă de peste 60 de avo­­cați?

„Sunt două viteze în care lucrez – când există tranzacții pending (în așteptare, n.r.) și când nu există“, spune avocatul Francisc Peli, fondator și partener al casei de avocatură PeliFilip, care în mai pu­­țin de un deceniu a reușit să intre în to­­pul celor mai mari jucători din avocatura de business, alături de nume precum Mușat &Asociații, NNDKP, Țuca Zbâr­­cea&Aso­ciații sau Popovici Nițu Stoica&Aso­­cia­­ții. Iar în ultimii ani, cel puțin pe real es­­ta­­te, zona în care Peli s-a speciali­­zat, tran­­­­zacțiile au fost orice numai pu­­ți­­ne nu.

Articol vizibil în întregime doar pe bază de abonament.

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.