Cu o investiție de peste 12 milioane de lei la finalul lui 2023, Premier Restaurants România a tras linie sub restaurantul McDonald’s® cu numărul 102 la nivel local

NewMoney 02/01/2024 | 10:00 Ştiri
Cu o investiție de peste 12 milioane de lei la finalul lui 2023, Premier Restaurants România a tras linie sub restaurantul McDonald’s® cu numărul 102 la nivel local

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s® în România, și-a continuat procesul de expansiune la nivel național, închizând anul 2023 cu 102 restaurante, ultimul fiind deschis în București, printr-o investiție de peste 12 milioane de lei.

Noul restaurant de tip Drive-Thru, lansat pe 30 decembrie, are un design modern și o suprafață generoasă de aproximativ 400 de metri pătrați, aflându-se pe Șoseaua Vitan-Bârzești 7A. Totodată, au fost generate peste 70 locuri noi de muncă.

„Fiecare deschidere a unui restaurant înseamnă o investiție în consolidarea echipei noastre, crearea de noi locuri de muncă și oportunități pentru comunitate. Încheiem anul cu 102 de restaurante ca urmare a efortului constant al echipelor noastre în susținerea planului de expansiune la nivel național”, a declarat Valentin Truță, Director General Premier Restaurants România.

Alături de coșurile de colectare selectivă, noul restaurant dispune de o stație de încărcare pentru mașinile electrice și are integrate panouri fotovoltaice pe acoperiș, pentru consumul propriu. Restaurantul are, de asemenea, și o cafenea McCafé®.

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s® în România. McDonald’s® este lider al pieței restaurantelor, cu 102 de restaurante în 31 de orașe, dintre care 55 restaurante cu McDrive® și 58 de cafenele McCafé®. Compania are o echipă de peste 5.400 de angajați.