COVID-19. One United Properties donează 100.000 de euro pentru achiziționarea de ventilatoare și teste rapide

NewMoney 19/03/2020 | 17:54 Ştiri
COVID-19. One United Properties donează 100.000 de euro pentru achiziționarea de ventilatoare și teste rapide

One United Properties donează 100.000 de euro pentru achiziționarea de ventilatoare și teste rapide pentru spitalele și cadrele medicale aflate în prima linie a luptei împotriva coronavirusului.  Compania, fondată de antreprenorii Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, a achiziționat 22 de ventilatoare si 1.500 de teste rapide pentru depistarea virusului și le-a donat către spitalele din România.

Credem în responsabilitate, solidaritate și acțiune imediată. 22 de ventilatoare și 1.500 de teste pentru diagnosticare rapidă COVID-19 au fost achiziționate pentru a oferi spitalelor din București care acționează în prima linie instrumentele necesare în aceste momente dificile. Acesta este doar începutul, pentru că ne-am propus să continuăm să ne implicăm, avem nevoie de un sistem sanitar eficient și rapid pentru a trece cu bine prin această criză și pentru a salva vieți”, a declarat Beatrice Dumitrașcu, VP Residential Sales One United Properties.

One United Properties, apel pentru mediul de afaceri

„Apel emoționant la solidaritate! Haideți să ne implicăm acum, când este cea mai mare nevoie, când nu este prea târziu, să facem donații pentru dotarea spitalelor, echiparea corespunzătoare a medicilor și a întregului personal medical, singurii salvatori reali. „Să donăm acum pentru ca mai târziu să nu ne numărăm morții și pierderile”,  este apelul făcut de ONE United către mediul de afaceri din România

One United Properties, înființată în 2007 de antreprenorii Victor Căpitanu (foto dreapta) și Andrei Diaconescu , este unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari din România, specializat pe proprietăți rezidențiale exclusiviste din București. Compania domină nișa apartamentelor de lux. În ultimii doi ani, a vândut câte 150 apartamente de lux pe an.