Cora.ro este disponibil și în Bacău și împrejurimi

Gabriel Bucur 03/07/2017 | 16:53 Ştiri
Cora.ro este disponibil și în Bacău și împrejurimi

Retailerul cora a anunțat că, din 3 iulie 2017, serviciul cora.ro, prin care clienții comandă produse, iar livrarea se poate face la domiciliu, va fi disponibil în orașul Bacău şi în zonele limitrofe.

În afară de Bacău, cora.ro a fost implementat, până acum, în orașele București, Constanța și Cluj-Napoca și împrejurimile lor, dar „magazinul online cora poate fi o opţiune şi pentru localnicii plecaţi din ţară care doresc să îşi ajute familia rămasă acasă”, au precizat reprezentanții cora.

„Cora face un nou pas pentru consolidarea shopping-ului online. Spuneam că ne vom concentra pe dezvoltarea acestui segment, care are un mare potenţial şi în România. Bacău este un oraş important pentru grupul nostru, suntem aici din 2012 (…)”, a declarat Thierry Destailleur, directorul general al Cora România.

Comenzile vor fi livrate la domiciliu în schimbul sumei de 15 lei. Serviciul acoperă municipiul Bacău, precum şi localităţile Nicolae Bălcescu, Lilieci, Hemeiuş, Mărgineni, Sărata, Măgura, Luizi Călugăra, Letea Veche, Săuceşti, Bogdan Vodă.

„Suntem în grafic, nu ne oprim aici şi ne dorim să activăm, în timp, acest serviciu în toate cele 11 magazine cora din ţară”, a mai spus Thierry Destailleur.

„Mă gândesc şi la băcăuanii care sunt plecaţi temporar din ţară, unii au acasă părinţi în vârstă. Există acum posibilitatea să comande, din Italia, din Spania sau de oriunde s-ar afla, produse cora, pe care noi le livrăm, apoi, familiei, acasă”, a completat Cătălin Ismană, directorul magazinului cora din Bacău.

Pe site-ul cora.ro sunt listate peste 30.000 de produse, de la fructe şi legume proaspete, produse din carne, peşte, lactate, dulciuri, băuturi, la produse cosmetice, pentru casă şi familie, pentru îngrijirea copiilor şi pet shop.

Cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este brand de retail prezent pe piaţa românească din anul 2003. Grupul operează în prezent 11 hipermarketuri în Bucureşti şi în marile oraşe. În 2013, cora a lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lanţ comercial cu livrare tip drive din România.

 


FOTO: Mediafax

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.